Dort se skládá ze dvou chuťově odlišných pater. Nižší patro je z čokoládového korpusu, náplněno čokoládovým tvarohem s mascarpone a čerstvými jahodami. Horní patro tvoří vanilkový korpus, promazaný malinovým pyré, a šlehačková náplň z bílé čokolády s kousky malin. Celý dort je potažen fondantem a dozdoben růžemi a saténovou stuhou. Velikost – cca. 50 porcí.
pokračovat ve čtení
Tento dort je důkazem, že i lidé s potravinou alergií si mohou dopřát výtečný svatební dort. Horní malé patro je bezlaktózové – kakaový korpus je promazaný domácí marmeládou, náplň ze sojové šlehačky s lesním ovocem. Ostatní dvě patra jsou z kakaového korpusu s náplní z mascarpone, šlehačky a lesního ovoce. Dort je potřen ganache z belgické čokolády a dozdoben čerstvým ovocem….
pokračovat ve čtení
Dort se skládá ze třech chuťově odlišných pater. Nejmenšímu patru dominuje lehká náplň z bílé čokolády s malinami, prostřední patro ocení milovníci čokolády a banánů. Základna je vyrobena z kakaového korpusu, který dochucuje rybízová marmeláda a tvarohová náplň s lesním ovocem. Celý dort je potažen pravým marcipánem, dozdoben je jedlou krajkou a saténovou stuhou. Velikost…
pokračovat ve čtení
Třípatrový svatební dort, jehož dolní patro tvoří čokoládový korpus s čokoládovou náplní z tvarohu, mascarpone a banánů. Prostřední patro se skládá z kakaového korpusu, tvarohové šlehačky a malin. Poslední patro je ze světlého korpusu a je protřené borůvkovým rozvarem a šlehačkou. Dort je potažen mandlovou fondánovou hmotou, dozdoben látkovou krajkou a živými květinami. Velikost – cca 60…
pokračovat ve čtení
Robustní čtyřpatrový dort, kterému dominují iniciály novomanželů Martina a Sandry. První nejmenší patro tvoří vanilkový piškot promazaný malinami a šlehačkovou náplní z bílé čokolády a kousky malin. Druhé patro je z vláčného čokoládového korpusu promazaného meruňkovou marmeládou a čokoládovým krémem ganache. Třetímu patru dominuje karamel – světlý karamelový korpus je promazaný karamelem s praženými oříšky a náplní…
pokračovat ve čtení
Slunečnicový dort je tvořen ze dvou chuťově odlišných pater. Spodní část dortu je ze světlého piškotového korpusu s náplní z pudinku, mascarpone a lesního ovoce. Horní patro tvoří čokoládový korpus, který je promazán šlehačkovo-jogurtovým krémem a proložen čerstvými jahodami. Celý svatební dort je potažený marcipánem, dozdobený žlutými saténovými stuhami a ručně modelovanými slunečnicemi z marcipánu. Velikost – cca…
pokračovat ve čtení
Čtvercový třípatrový dort vhodný na venkovní svatbu ve francouzském stylu. Všechna patra jsou tvořena kakaovým korpusem, který je protřen domácí rybízovou marmeládou, tvarohovou náplní a lesním ovocem. Dort je potažen pravým marcipánem s lehkou strukturou, dozdoben saténovými stuhami a živými květinami. Velikost – cca 45 porcí
pokračovat ve čtení
Osobitý dvoupatrový dort ze světlého korpusu s tvarohovou šlehačkou a malinami a kakaového korpusu s pařížskou šlehačkou. Dort je potažen bílým fondánem, na kterém jsou ručně namalovány kytičky a postavy mumínků. Velikost – cca 45 porcí
pokračovat ve čtení